top of page
about
IMG_5563_edited_edited_edited_edited.jpg

RATSASTUS-
TUNNIT

 

Pidän koulu- ja istuntatunteja pääkaupunkiseudulla ensisijaisesti aikuisratsastajille. Tunnit ovat valmennustyyppisiä yksityis- tai paritunteja, jotka rakennamme aina jokaisen ratsukon sen hetkisen tarpeen mukaisesti, tavoitteena ensisijaisesti löytää yhteinen sävel hevosen ja ratsastajan välillä.

Opetukseni peruspilarit ovat hevosen oikeaoppinen liikkuminen, hevosen oppiminen sekä ratsastajan istunta. Opetukseni päämäärä on harmoninen ratsukko; kevyin ja selkein avuin ratsastava ratsastaja sekä rento, energinen ja yhteistyöhaluinen hevonen.

Tuntien aikana keskitymme ratsastajan istuntaan ja apujen käyttöön, hevosen jumppaamiseen sekä suoruuden, tasapainon ja askellajien parantamiseen.

 

Kun ratsastaja hallitsee kehonsa, hän pystyy käyttämään apuja selkeästi ja johdonmukaisesti jolloin hevosen on helppo ymmärtää mitä siltä pyydetään. Kun ratsastaja tietää mitä tekee ja ymmärtää mihin hevonen juuri sillä hetkellä pystyy, hän osaa myös asettaa tehtävät hevoselle sopiviksi. Näin vältytään ristiriitatilanteilta ja hevonen pysyy yhteistyöhaluisena, kuuliaisena ja rentona.


Hinnat :

Yksityistunti 70 €
2 hlöä tunnilla 40€/hlö

Lisäksi laskutan matkakorvauksen 0,30 €/km. Kaikki hínnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

 

bottom of page